Velkommen til Spiralen Cafè og Selskap

Spiralen Cafè og Selskap er åpen for alle turgåere og gjester som ønsker å nyte den spektakulære utsikten mot Drammen by. Til lunch serverer vi enkle gode småretter, eller om du bare ønsker å nyte en varm kopp kaffe og hjemmelagde vaffel ute i solveggen.

Spiralen gir deg og dine gjester en annerledes selskapsfølelse. Med fakler i inngangsportalen ønsker vi velkommen til fest. Huset er pyntet med levende lys og fyr på peisen, interiøret er vakkert og utsikten spektakulær. Her blir det lett en hyggelig stemning. Sammen med deg skreddersyr vi ditt selskap. Vi tilbyr minnerike opplevelser, lun atmosfære, tett på marka opplevelse. Om du ønsker levende musikk eller annen kulturinnslag, ordner vi selvfølgelig dette. Fortell oss hva du ønsker så finner vi sammen en god løsning. Vi har kapasitet til å huse fra 10 til 100 personer.

Vi har lang og bred erfaring med planlegging og gjennomføring av små og store selskaper, ta gjerne kontakt med oss på e-post, så kan vi hjelpe deg med ditt neste selskap.